Case: WILDLANDS Adventure Zoo Plant de vlag

WILDLANDS Adventure Zoo gaat op zoek naar avonturiers, om al voor de officiele opening op expeditie te gaan in WILDLANDS. Door het delen van hun beste survivaltip op de Facebookpagina maken tien personen kans op deze WildCamp in het nieuwste themapark van Nederland. Wie plant als eerste de vlag in WILDLANDS? Deze Facebookcampagne is de aftrap van de introductiecampagne op weg naar de opening op 25 maart 2016.

In WILDLANDS kunnen bezoekers een wereldreis maken in 1 dag! Maar voordat het zover is, gaat WILDLANDS op zoek naar helden: ontdekkingsreizigers voor de allereerste expeditie naar het park. Door een survivaltip met foto achter te laten op de Facebookpagina maken zij kans op een plek in het expeditieteam. Dit team ontdekt WILDLANDS nog voor het geopend is. Na een ontdekkingstocht door Jungola, Serenga en Nortica blijft het team overnachten in de wildernis. Een echte WildCamp in WILDLANDS.

Met de start van Plant de vlag is het nieuwe themapark ook online te bezoeken. Avonturiers kunnen via wildlands.nl het park stap voor stap ontdekken. Er wordt steeds nieuwe informatie onthuld over attracties en belevenissen in het nieuwe park. Ook zijn er online al toegangskaarten te verkrijgen en kan je via de website abonnementen af te sluiten.

Sinds 2012 bouwt Lane mee aan de business strategie, marketingplannen en de realisatie van de introductiecampagne van WILDLANDS. Plant de Vlag en de website zijn mede ontwikkeld met: G2KWebstores, Phd Netherlands. Dierenpark Emmen is op 31 december 2015 na 80 jaar voorgoed gesloten. Op 25 maart 2016 opent WILDLANDS.

3 november 2015

campagne | cases | Leisure | marketing | reclame | WILDLANDS