Case: BrandMR Letselschade, aandacht voor je herstel

BrandMR Letselschade is het resultaat van de rebranding van Pals Letselschade – een letselschadebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring met het helpen van slachtoffers van een verkeers- of bedrijfsongeval. Brandmeester heeft de ambitie om de letselmarkt een kwaliteitsimpuls te geven met voorspelbare en persoonlijke juridische hulp.

Letselschadespecialist
Brandmeester Letselschade behartigt de belangen van slachtoffers met letselschade. Door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout kun je (ernstig) letsel oplopen. Een letselschadebureau staat je bij op juridisch, financieel en arbeidsrechtelijk gebied. Brandmeester helpt je bij het inventariseren van de schade en met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

BrandMR verkeersongeluk

Aandacht voor herstel
Brandmeester heeft als visie dat je na het oplopen van letselschade meer nodig hebt dan wat een letselschadespecialist kan bieden. Naast het hele proces van een vergoeding claimen, krijg je mogelijk ook te maken met allerlei veranderingen in je persoonlijke situatie, bij je thuis of op je werk. Ook hierin verdien je de beste begeleiding zodat je de draad van je leven weer zo snel mogelijk op kan pakken. De letselschadespecialisten van Brandmeester nemen het slachtoffer zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zodat die zich helemaal kan richten op het allerbelangrijkste: het herstel.

Nieuwe Brandmeester Letselschade website
Speciaal voor Brandmeester Letselschade is een website ontwikkeld die specifiek over letselschade gaat. Een slachtoffer weet vaak de weg naar betrouwbare hulp moeilijk te vinden. Goede en betrouwbare informatie is essentieel om rechtshulp toegankelijk te maken. Behalve dat letsel een heel specifiek rechtsgebied is, moet de vindbaarheid op dit onderwerp in Google optimaal zijn. De site biedt betere landingspagina's en een goede integratie van video. Het maakt de site voor slachtoffers een betrouwbare bron en de start van hulp bij letselschde en herstel na het ongeval.

Website BrandMR Letselschade

Informatieve letselschade YouTube video's
Om dezelfde reden zijn er informatieve YouTube video's gemaakt en op het BrandMR YouTube kanaal gezet. Verschillende veelgezochte onderwerpen zijn vertaald naar toegankelijke video's waarin de letselschadespecialisten van Brandmeester een heldere uitleg geven.

26 mei 2023

advocatuur | BrandMR | campagne | legaltech | marketing | reclame

Laat van je horen

Bel Lane: (06) 81 89 84 31
Mail Lane: info@lane.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief