Case: WILDLANDS, het avontuur begint

Na drie jaar bouwen gaat op 25 maart WILDLANDS Adventure Zoo Emmen eindelijk open. Het oude Dierenpark Emmen bestaat niet meer en daarvoor in de plaats is een prachtig adventure park gekomen zoals we dat in Europa nog nooit gezien hebben.

Na de launch van de website, de opzet van een SEA en SEO campagne, de social media campagne "Plant de Vlag", Facebook als belangrijk communicatieplatform, de PR campagne rond de verhuizing van de dieren en de start van de documentaire "De Grote Expeditie" op SBS6 gaat de campagne weer een volgende fase in. De start van de televisiecampagne gecombineerd met een testprogramma met online display. Deze bouwt op naar de opening op 25 maart 2016.

WILDLANDS is geen gewone traditionele dierentuin. De televisiecampagne positioneert WILDLANDS als spannende adventure zoo. Ook laat het zien dat het, meer dan een gewone dierentuin, geschikt is voor het hele gezin dus ook voor tieners. Veel meer een themapark maar dan echt, leuker en spannender! Ongeloofelijk wat je daar allemaal in een dag kan beleven. Maar ook moet deze televisie commercial bereik gaan opbouwen om de naamsbekendheid naar de opening te vergoten.

Naamsbekendheid die omgezet moet worden in bezoekers die hun kaartje via de website van WILDLANDS aanschaffen. Daarom wordt de commercial ondersteund door een goede invulling van search doormiddel van SEO en Adwords. Daarnaast loopt er een uitgebreide en gesegmenteerde display campagne. In deze campagne zullen verschillende segmentaties getest worden.

Sinds 2012 bouwt Lane mee aan de business strategie, marketingplannen en de realisatie van de introductiecampagne van WILDLANDS. De televisiecampagne is mede ontwikkeld met: Paul de Jongh & Ingeborg de Caluwe, In Case of Fire, Dana Nechustan, Kapsalon, Crabsalad, Ambassadors en PhD media.

17 februari 2016

campagne | cases | Leisure | marketing | reclame | WILDLANDS