WILDLANDS verwelkomt miljoenste bezoeker!

Nog voordat WILDLANDS Adventure Zoo Emmen een halfjaar open is voor het publiek, zijn er al een miljoen bezoekers op expeditie in het park geweest! Teun van Olst uit Lierderholthuis (vlakbij Zwolle) liep vanmorgen (23 september 2016) nietsvermoedend met zijn vriendin Nadine Vermaire uit Kattendijke (Zeeland) het park in toen hij feestelijk werd onthaald op het Kompasplein door directeur Frankwin van Beers en medewerkers van het park. Teun en Nadine hebben, als miljoenste bezoeker, een VIP-dag en een abonnement aangeboden gekregen. Inmiddels heeft WILDLANDS ook bijna 70.000 abonnementhouders, ruim meer al dan begroot was voor het hele jaar!

IMG 1741

Behalve een miljoen bezoekers binnen een half jaar, steeg ook nog het aantal overnachtingen in Drenthe het sterkst na opening van WILDLANDS. Ten opzichte van dezelfde periode in 2015 steeg het aantal overnachtingen in het eerste half jaar van 2016 met wel 25%. Drenthe is daarmee de provincie met de sterkste stijging!

WILDLANDS is op 18 maart 2016, in aanwezigheid van koning Willem-Alexander, geopend. Vanaf 25 maart 2016 kunnen bezoekers op expeditie in het park. WILDLANDS bestaat uit drie klimaatwerelden; Jungola, Serenga en Nortica. WILDLANDS is geen gewone traditionele dierentuin. De introductiecampagne heeft WILDLANDS gepositioneerd als spannende adventure zoo. Ook laat het zien dat het, meer dan dan de bestaande dierentuinen, dat het geschikt is voor het hele gezin dus ook voor tieners. Echt, leuker en spannender!

Een campagne die WILDLANDS snel bekendheid gaf wat geleid heeft tot veel bezoekers die nieuwsgierig waren naar dit nieuwe themapark. Dit heeft geresulteerd in 1,3 miljoen bezoekers in het eerste openingsjaar!

23 september 2016

business model | dienstverlening | Leisure | marketing | reclame | WILDLANDS