Brandstores in Antwerpen, beleving en diversiteit

Antwerpen is een fijne winkelstad. Als je de Meir negeert, vind je nog een bonte verzameling van leuke, prettige winkelconcepten zoals boekhandel 't Stad Leest, mooie designerwinkels, antiek en curiosa zaken in de Kloosterstraat, nostalgische winkels en prettige horeca. Een fijne en verrassende retail mix. In navolging van Hamburg en Londen, ook in Antwerpen weer twee bijzondere brandstores.

De eerste brandstore is een pop up store van het festival Tomorrowland. Het heeft zijn eigen winkel in de Kammenstraat in Antwerpen, Tomorrowland Boutique. Een bar, limited edition merchandise, en een history room over het festival. Het is een pop-up store dus slechts open van 3 oktober t/m 3 januari. Sensation straks in de Kalverstraat in Amsterdam?

IMG 0390

Meer foto's op Facebook.

Op de IJzerenwaag 10 vond ik deze brandstore, Moose in the City. Het merk Scandinavië wordt hier uitgedragen met een verzameling Scandinavische merken. Van Scandinavisch design tot bekende merken als Bjorn Borg en Fjallraven. De mix van producten is er divers. Behalve producten kopen, kan je er ook een reis boeken. 

IMG 0407

Meer foto's op Facebook.

6 november 2015

Antwerpen | brandstores | marketing | retail